Home - s.v. HODO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

HODO boekt terechte overwinning in en tegen Dwingeloo

4 december 9:45  Op een koud en guur sportpark de Hulsebosch in Dwingeloo stond vanmiddag de uitwedstrijd voor SV HODO op het programma tegen VV Dwingeloo. HODO staat voorafgaand aan de wedstrijd in de middenmoot en Dwingeloo is de rode lantaarndrager van de 3 e klasse C op zondag. De wedstrijd stond onder leiding van scheidstrechter Lemstra en werd gespeeld op een erg slecht natuur grasveld.meer »

54x gelezen

Wedstrijden aankomend weekend

30 november 13:00  Ook aankomend weekend wordt er weer gevoetbald door de verschillende elftallenmeer »

601x gelezen

HODO boekt dikverdiende overwinning op Schoonebeek.

27 november 11:30  Op sportpark ’t hoge bos stond vanmiddag de tussen de nummer 8 (HODO) en nummer 9 (Schoonebeek) op het programma. De winnaar van deze wedstrijd houdt aansluiting bij de middenmoot en loopt uit bij de onderste regionen.meer »

48x gelezen

Penningmeester HODO

13 november 13:15  Na 6 jaar heeft Ronald Gils besloten om te stoppen als penningmeester van onze mooie club. Vanwege drukke werkzaamheden werd het voor hem steeds moeilijker om deze rol in te vullen. Ronald kennende is dat voor hem niet voldoende, dus hebben we de afgelopen periode gezocht naar een opvolging van deze positie. meer »

140x gelezen

Bingo

9 november 12:15  Op vrijdag 17 november is er een bingo in de kantine van sv HODO. meer »

25x gelezen

HODO wint van koploper Pesse

5 november 20:15  Op zondag 5 november mogen de mannen van trainer Laagland aantreden tegen de koploper van de competitie: Pesse. HODO weet na vorige weer wat winnen is na vorige week en zal met een goed gevoel aan deze wedstrijd beginnen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Veenstra en wordt gespeeld onder gure omstandigheden.meer »

405x gelezen

Bedankje families Westerbeek en Prent

31 oktober 11:15  De families Westerbeek en Prent willen langs deze weg iedereen bedanken.meer »

436x gelezen

Dikverdiende overwinning voor HODO.

29 oktober 17:45  Voor HODO stond deze middag de derby tegen Ruinen op het programma. De gasten uit Ruinen doen mee om de bovenste plaatsen in de 3e klasse C, terwijl HODO in de onderste regionen bivakkeert De thuisclub is de punten dus broodnodig terwijl Ruinen mee wil blijven strijden om het kampioenschap.meer »

135x gelezen

Presentatiegids niet ontvangen?

26 oktober 18:45  De presentatiegids is alweer een poosje uit! Mocht u onverhoopt de gids niet hebben ontvangen vangen, stuur dan een mail naar pr@hodo.nlmeer »

45x gelezen

Opbrengst Rabo clubsupport.

16 oktober 20:15  Sv HODO mag dankzij de stemmers van de Rabo clubsupport actie een bedrag van €854,45 bijschrijven! Hartelijk dank voor uw stem! meer »

221x gelezen

s.v. HODO verliest van SVV ’04

15 oktober 12:15  s.v. HODO speelde haar wedstrijd dit weekend op verzoek van SVV ’04 op de zaterdagmiddag en wel om 17.00 uur in Schoonebeek. Een wedstrijd mogelijk vergelijkbaar met het toekomstig weekendvoetbal. Trainer Ed Laagland was genoodzaakt om de nodige aanpassingen in de basisformatie door te voeren. Patrick Metselaar, Djustin Snippe geblesseerd en Bram Folkers en Sander Danes nog onvoldoende fit om vanaf het begin te starten. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter dhr. Jos Boerema uit Paterswolde.meer »

224x gelezen

Jaarvergadering maandag

8 oktober 17:00  Maandag 09 oktober is de jaarvergadering van sv HODO. Kijk voor info op de postermeer »

59x gelezen

Slordig HODO verliest van Sweel

8 oktober 17:00  Onder prachtige omstandigheden stond vanmiddag de wedstrijd HODO-Sweel op het programma. Om 14:00 floot scheidsrechter Abdoel Mansouri voor het begin van de wedstrijd.meer »

314x gelezen

Gezamenlijke sportvisie

5 oktober 13:15  Beste leden, Zoals jullie wellicht weten zijn wij met alle sportverenigingen in Hollandscheveld al enige tijd in overleg over een nieuwe, modernere en grotere sporthal in het dorp. Tegelijkertijd leven er bij de verschillende sportverenigingen vraagstukken als het gaat om de buitensport accommodaties en ook op gemeentelijk niveau wordt en is onderzoek gedaan naar alle binnen- én buitensport accommodaties in de hele gemeente.meer »

301x gelezen

Creators FC zorgt voor unieke sfeer tegen HODO 3

5 oktober 12:45  Een uitverkocht sportpark ‘Het Hoge Bos’, de thuisbasis van s.v. HODO, afgelopen vrijdagavond. En er hadden met gemak wel twee keer zoveel kaartjes kunnen worden verkocht. De wedstrijd tegen Creators FC was al wekenlang het gespreksonderwerp van de jeugd in onze regio en afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk zover.meer »

140x gelezen

sv HODO verliest van vv Sleen.

2 oktober 11:30  HODO speelde haar 2e competitiewedstrijd in de 3e klasse C (zondag) tegen v.v. Sleen, die hun eerste competitiewedstrijd nipt verloor tegen v.v. Raptim in Coevorden. Het team van hoofdtrainer Ed Laagland pakte, tijdens de eerste thuiswedstrijd, de volle buit tegen v.v. Wacker uit De Wijk. Hodo speelt nog steeds zonder de geblesseerde spelers Djustin Snippe en Sander Danes, de topscorer van afgelopen seizoen. De wedstrijd werd geleid door scheidsrechter Bert Wigchers uit Borger.meer »

252x gelezen

Goede start voor HODO

25 september 18:00  De eerste klap is een daalder waard, met deze insteek begon HODO aan de eerste competitie wedstrijd in de zondag 3e klasse C. Tegenstander Wacker werd in de eerste helft flink onder druk gezet door de mannen van trainer Ed Laagland.meer »

383x gelezen

Jaarvergadering Vriendenkring en sc HODO

25 september 18:00  Dinsdag 9 oktober a.s. Is de jaarvergadering van de Vriendenkring en aansluitend is de jaarvergadering van sv HODO. De aanvang is 19:00 uur in de vernieuwde MFRmeer »

68x gelezen

Van de bestuurstafel

18 september 11:15  Het seizoen is weer begonnen dus weer ontwikkelingen voldoende om jullie over te informeren. Bestuursdienst: wij zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die op zaterdagmorgen en zondagmorgen als gastheer/gastvrouw een "bestuursdienst" willen draaien. Concreet gaat het om het opvangen van onze gasten/scheidsrechters en aanspreekpunt te zijn voor vragen gedurende de ochtend. Verder zorgt deze persoon voor openen van kleedkamers, het hijsen van de vlaggen etc. Deze vraag hebben wij meerdere malen gesteld en wordt nu echt urgent. Wie gaat ons helpen!!!meer »

571x gelezen

Bekerwedstrijden HODO 1 & 2 aankomend weekend

15 september 11:45  Dit weekend spelen. HODO 1 & 2 voor de beker kijk op de poster voor meer infomeer »

233x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!