Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

HODO boekt zakelijke overwinning.

Vandaag, 24 oktober 18:15  Vanmiddag stond op sportpak ’t hoge bos de wedstrijd tegen VV Trinitas op het programma. De 1ste minuten waren het de gasten die de aanval zochten. HODO kwam niet tot voetballen, tot echt kansen resulteerde dit echter niet. In de 7de minuut is het 1ste wapenfeit van HODO daar.meer »

4x gelezen

Geslaagde kick-off Theo ten Caat Voetbal Academy

Vandaag, 24 oktober 15:30  Afgelopen woensdag waren er meer dan 50 voetballers en voetbalsters tussen de 8-12 jaar bij de kick-off van de Theo ten Caat Voetbal Academy op sportpark ’t Hoge Bos van sv HODO. meer »

4x gelezen

De nieuwe Zwart-Witter is weer uit!

22 oktober 8:00  Ook deze keer de nieuwe Zwart-Witter weer digitaal! U kunt hem vinden in het menu: "interactief" en dan "Zwart-Witter Oktober 2021". meer »

2015x gelezen

BINGOOOOO

19 oktober 19:45  Vrijdag 19 november is het weer zover dan organiseert de vriendenkring weer een super bingo. meer »

18x gelezen

HODO dames 7X7 zoekt trainer

17 oktober 20:15  Dit gezellige, sportieve , leuke dames voetbal team zoekt een trainer* Een aantal jaren geleden is sv hodo gestart met dames 7x7 voetbal, een goede toevoeging voor de club vanwege de hoeveelheid speelsters en hun bijkomende gezelligheid!meer »

33x gelezen

S.v. HODO speelt gelijk tegen FC Oldemarkt.

17 oktober 20:15  Hodo speelde haar 4e competitiewedstrijd tegen FC Oldemarkt. Het team van FC Oldemarkt trainer Theo Los had evenveel verliespunten als de mannen van trainer Eric Prins. Door 2 afgelaste wedstrijden had FC Oldemarkt slechts 1 competitiewedstrijd volledig uitgespeeld. De wedstrijd stond onder goede leiding van scheidsrechter Harmjan Drost uit Meppel. S.v. Hodo speelde zonder de geschorste Stefan Kikkert. meer »

114x gelezen

s.v. HODO en Dutchcan Soccer lanceren Theo ten Caat Voetbal Academy

13 oktober 19:00  Theo ten Caat [oud-profvoetballer van onder andere FC Twente, FC Groningen, Vitesse, Aberdeen] en s.v. HODO uit Hollandscheveld lanceren gezamenlijk de : Theo ten Caat Voetbal Academy. meer »

52x gelezen

Vriendenkring int dit jaar geen contributie i.v.m. Corona

12 oktober 20:00  Het bestuur van de Vriendenkring heeft besloten om voor het seizoen 2020/2021 geen contributie te innen. De reden is dat er amper tot geen activiteiten hebben kunnen plaatsvinden i.v.m. Corona. meer »

21x gelezen

HODO zaal 3 sleept 3 punten uit de strijd:

12 oktober 13:30  Maandag avond 11 oktober 21.00 stond de wedstrijd HODO tegen ZZVV2 op het programma. meer »

19x gelezen

Inschrijvingsavonden GLASVEZEL

11 oktober 14:15  Deze actie wordt ondersteund door de beide hoofdverenigingen vv Hollandscheveld en sv Hodo. Kom naar de informatie avond op de club op 4 november (Hodo) of 9 november (Hollandscheveld)meer »

7x gelezen

HODO voert ranglijst aan na zege op Oldeholtpade

11 oktober 13:15  Op sportpark het Hoge Bos stond deze zondagmiddag de topper in de 3e klasse D tussen Oldeholtpade en HODO op het programma. Een duel tussen de nummer 1 HODO en achtervolger Oldeholtpade. Na afloop van de wedstrijd stond er een 3-1 overwinning voor HODO op het scorebord. Een zwaarbevochten maar terechte overwinning voor de mannen van trainer Eric Prins. meer »

50x gelezen

Ik ben iemand van de gestampte pot

11 oktober 13:15  Jaap Prent is nog net een oorlogskind, want hij werd in maart 1945 geboren. De Hoogevener was 44 jaar directeur van een schoonmaakbedrijf, dat 75 jaar bestaat. Sport neemt een belangrijke plaats in zijn leven in. Prent volleybalde, voetbalde, was grensrechter en scheidsrechter. Hij is erelid van Hodo, waar hij 23 jaar bestuurslid van was en waarvan zijn bedrijf al 35 jaar hoofdsponsor is.meer »

60x gelezen

AGENDA JAARVERGADERING s.v. H.O.D.O.

6 oktober 13:30  MAANDAG 11 oktober 2021 AANVANG ALGEMENE JAARVERGADERING 20:00 UURmeer »

51x gelezen

BLINDE POULE SV HODO - Oldeholtpade

5 oktober 14:30  Voor €2,50 per vakje maak je kans op €75,00! meer »

42x gelezen

S.V. Hodo wint met ruime cijfers van s.v. Steenwijkerwold.

4 oktober 13:15  Hodo speelde zondagmiddag haar 2 e competitiewedstrijd in en tegen s.v. Steenwijkerwold. Beide ploegen hadden hun eerste competitiewedstrijd in winst omgezet. Voor beide teams was het dan ook even afwachten, hoe de onderlinge verhoudingen lagen, zoals ook in de voorbeschouwing stond vermeld. Trainer Eric Prins begon de wedstrijd in dezelfde basisopstelling als vorige week. De omstandigheden waren verre van ideaal, in stromende regen en met een doorweekte, gladde grasmat moest er gespeeld worden.meer »

53x gelezen

Hodo 2 pakt zwaar bevochten 3punten

4 oktober 13:15  Vandaag stond de wedstrijd tegen Valtermond op het programma voor de mannen van trainer Kuiper. De mannen begonnen de wedstrijd zwak en stonden al gauw met 0-1 achter.meer »

28x gelezen

Vissen met HODO groot succes

1 oktober 16:00  Zaterdag 25 September was het zo ver, het was voor de mannen tijd om te vissen! meer »

61x gelezen

Rabo Clubsupport

30 september 13:15  De actie van de Rabobank is er weer zie de briefmeer »

17x gelezen

HODO wint van Olyphia

27 september 13:15  Op een zonovergoten Sportpark Het Hoge Bos begon vandaag voor HODO de competitie tegen sv Olyphia uit Noordwolde. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Lubberts. Na een prima voorbereiding was iedereen die HODO een warm hart toe draagt zeer optimistisch over de eerste wedstrijd. De verassing voor aanvang van de wedstrijd kwam van trainer Eric Prins. De jonge Justin Blokzijl, één van de meest veelbelovende spelers van dit seizoen, was als wisselspeler op de bank had gezet. Trainer Prins kwam met een 3 4 3 opstelling. meer »

75x gelezen

Intervieuw Hoogeveen TV met Marcel Pol

22 september 18:45  Ruim een jaar geleden besloot doelman Marcel Pol een stap terug te doen en te stoppen bij de eerste selectie van derdeklasser HODO. Nu een jaar later is hij terug. “Werktechnisch en privé was het allemaal wat lastig te combineren. Het begon echter toch wel weer te kriebelen en ik heb voor mezelf de puzzel nu weer passend kunnen maken”, vertelt de doelman voor de camera van Hoogeveen TV. meer »

41x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!