Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Dank aan onze trouwe sponsoren!

Gisteren, 20 april 11:30  Wij zijn als HODO oprecht dankbaar voor de veelal jarenlange ondersteuning door onze trouwe sponsoren. Ondanks een bijzonder jaar blijven zij onze club steunen.meer »

12x gelezen

HODO 3 in het nieuw gestoken

16 april 12:00  Café de Molle en Mol Auto's steken HODO 3 in het nieuw De mannen van HODO 3 zijn blij verrast met het gebaar van Café de Molle en Mol Auto's om hen te voorzien van een nieuw tenue.meer »

29x gelezen

Hodo schenkt kantinevoorraad aan de voedselbank.

12 april 15:00  Door de inmiddels bekende coronamaatregelen zit onze geliefde kantine helaas alweer een poosje op slot. Waar in januari de kans hadden om wat van deze voorraad over te nemen, om zo de clubkas te spekken, bleef men toch met een aantal producten zitten. Omdat van weggooien niemand beter zou worden, werd er besloten de overige producten te schenken aan de voedselbank meer »

87x gelezen

Verborgen werkzaamheden

12 april 14:45  Ondanks de beperkte activiteiten op ons sportpark staan onze trouwe vrijwilligers niet stil! De afgelopen weken zijn zij druk geweest met een nieuw hekwerk met beplanting tussen het hoofdveld en ons nieuwe kunstgrasveld. Een mooi resultaat waar we met z'n allen trots op kunnen zijn. #HODOmeerdaneenclubmeer »

29x gelezen

Autospeurtocht bijna volgeboekt

11 april 20:45  De aotospertocht is bijna volgeboekt. Er zijn nog een paar plekken vrij. VOL=VOLmeer »

16x gelezen

Auto speur/toertocht sv HODO

3 april 13:15  Zondag 25 april organiseerd de feestcommissie van HODO een speur/toertocht. meer »

31x gelezen

Deelnemende ploegen Prent dorpentoernooi 2021 bekend!

23 maart 11:45  In deze vreemde tijd van corona eindelijk weer goed nieuws over het Prent dorpentoernooi, de organisatie is ervan overtuigd dat de editie van 2021 wel door kan gaan.meer »

38x gelezen

Team Alita en Malissa Vos wint speurtocht Vriendenkring 2021

13 maart 20:45  De winnaar van de ‘Speurtocht der Speurtochten’ is bekend: Team Alita en Malissa Vos. Zij krijgen binnenkort de BBQ- waardebon t.w.v. € 25,- meer »

72x gelezen

Schoonmaakbedrijf prent sponsort benefietquiz

6 maart 14:45  Schoonmaak bedrijf Prent geeft 1 gratis glaswasbeurt voor hele huis aan de winnaar van de benefietquiz meer »

56x gelezen

Route en opdrachten Speurtocht Coronaproof

5 maart 11:45  ondanks de corona maatregelen is de vriendenkring er in geslaagd een speurtocht te organiserenmeer »

260x gelezen

Vrijdag 12 maart Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen

24 februari 11:45  Het Corona-virus houdt ons land nog altijd in zijn greep. De deuren van de sportcomplexen zullen de komende tijd helaas nog gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarbij alle regionale clubs aan mee kunnen profiteren. meer »

45x gelezen

Be Uiterwijk Winkel neemt na 17 jaar afscheid

7 februari 19:45  Bé Uiterwijkwijk Winkel: zijn hele leven al actief voor sv HODO ‘Na ruim 17 jaar bestuurslid is het tijd voor andere dingen’meer »

87x gelezen

Speurtocht 2021

6 februari 13:00  De eerste zaterdag van februari. In het normale leven was dit de dag waar een ieder naar uitkeek: de dag van de jaarlijkse Vriendenkring- speurtocht. De tocht door de donkere bossen van Hollandscheveld, met vragen die menig hersenpan laat kraken, zal dit jaar door de corona maatregelen gemist moeten wordenmeer »

52x gelezen

Schaduwcompetitie indien reguliere competitie niet wordt hervat

2 februari 20:15  Het is nog altijd onduidelijk of en hoe de reguliere voetbalcompetitie zal worden hervat. Vooruitlopend op een negatief besluit ontstaan er inmiddels allerlei initiatieven om te komen tot schaduwcompetities. Zo ook in onze regio. Inmiddels hebben een aantal clubs zich aangesloten bij een initiatief waarbij er gespeeld wordt in drie poules op verschillende niveaus.meer »

68x gelezen

Update verkoop kantine voorraad

1 februari 12:45  Door de huidige maatregelen omtrent corona zijn we helaas genoodzaakt om de kantinevoorraad te verkopen. De bestellingen kunnen bij voorkeur via whatsapp of sms worden geplaatst op: 0651153149. De ophaaldagen zijn zaterdag 6 en 13 februari van 09:00 tot 10:00. meer »

70x gelezen

Benefiet Voetbal Quiz

22 januari 19:30  Beste voetbalquiz liefhebbers! Het Corona-virus houdt ons land nog altijd in zijn greep. Met een (mogelijke) avondklok voor de deur zullen de sportcomplexen de komende tijd helaas nog gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is bij ons het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarbij alle regionale clubs aan mee kunnen profiteren.meer »

89x gelezen

Jubileumfeest 60 jarig bestaan uitgesteld.

14 januari 13:45  Vanavond heeft de jubileum commissie besloten het 60 jarig jubileumfeest te verplaatsen naar het pinksterweekend 2022, 4 en 5 junimeer »

52x gelezen

Technische staf HODO 1 en 2 ook in seizoen 2021/2022 actief

5 januari 13:15  De huidige technische staf van sv HODO zal ook in het seizoen 2021-2022 actief zijn bij de voetbalclub uit Hollandscheveld.meer »

104x gelezen

Column: Paars

23 december 17:45  Nu de tweede Corona golf al weer een poosje actief is, is er bij HODO al lange tijd bar weinig te doen. Misschien is voor veel mensen HODO zelfs wel een beetje van de radar verdwenen. meer »

70x gelezen

Nieuwe voorzitters SV HODO

21 december 13:15  Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters In 2021 bestaat onze club 60 jaar! We zijn er als bestuur trots op dat we, na een lange periode zonder voorzitter, kunnen melden dat we ons jubileumjaar van start gaan met een nieuwe voorzitter: Henk-Jan Lip en Mark Tuit gaan samen als duo-voorzitters aan de slag.meer »

66x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!