Facebook Toestaan Niet toestaan

Overtuigende zege voor HODO.

22 april 2024 13:30

Harold Zwiers.

De mannen van HODO mochten deze zondagmiddag richting de Duitse grens. Op sportpark de Gruinte was Schoonebeek de tegenstander. De thuisploeg vecht tegen degradatie en zou door een overwinning de laatste strohalm pakken om directe degradatie te ontlopen. HODO werkte deze middag hier niet aan mee, door een duidelijke en terechte 1-5 overwinning werd de thuisploeg dieper in de degradatiezorgen gebracht.

Op de overwinning van HODO viel niets af te dingen, de ploeg ging furieus van start en de eerste kansen waren voor de mannen uit Hollandscheveld. In de 17 e minuut kreeg HODO loon naar werken en het was Bram Folkerts die de 0-1 op het scorebord bracht. Schoonebeek kwam via een spaarzame uitbraak toch voor het doel van HODO en toen er door de HODO verdediging ook nog een overtreding in de 16 meter werd gemaakt volgde er een
strafschop voor de thuisclub. Remco Huser schoot onberispelijk raak en hij bracht de 1-1 op het scorebord.

In de 2 e helft zette HODO orde op zaken, grote man aan HODO kant was Sander Danes. Hij scoorde namelijk een raszuivere hattrick. Zijn 2 e doelpunt was van ongekende schoonheid, een afstandschot van ruim 20 meter belandde in de kruising. Ricardo Benjamins pikte ook zijn goaltje mee en zo werd er een ruime en verdiende 1-5 overwinning behaald door de zwart witten.

Een mooie opsteker na de serie mindere resultaten in de laatste wedstrijden. De laatste overwinning dateerde ook al weer van begin maart.
HODO speelt op zondag 28 april de thuiswedstrijd tegen Dwingeloo, aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur op sportpark ’t Hoge Bos.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!