Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO wint afgetekend van Ruinerwold

28 januari 2024 21:00

Bert Smit

Na alle transfer perikelen moest HODO zondagmiddag gewoon aantreden tegen laagvlieger Ruinerwold, ondanks de lage klassering altijd een taaie tegenstander

Al snel werden de intenties van Ruinerwold duidelijk, nl snel op voorsprong komen en al na 5 minuten was daar de eerste kans voor Ruinerwold maar goed ingrijpen van keeper Hooijer voorkom vroege schade. Enkele minuten later was daar al de volgende poging van de Woldenaren maar ook dit leverde niets op, hierna nam HODO de touwtjes wat strakker in handen en goed voor bereidend werk van Danes leverde HODO de 1-0 op via Wesley Annen, hierna was het weer de beurt aan Ruinerwold maar spits Brand had het vizier niet op scherp en zo ging men de rust in met een 1-0 voorsprong.
Na rust was ervan de intenties van Ruinerwold niet veel meer te zien en het was HODO dat het beeld bepaald, en het was dan ook meer dan verdiend dat Jorn Smit na een uur spelen de 2-0 binnen schoot en HODO wilde meer en kreeg meer. In de 68e minuut kwam Brain Snippe goed door op de zijkant en leverde een puntgave voorzet af welke door Damain Strijker goed ingekopt werd, hierna voerde met enkele wissels door maar doelpunten vielen er niet meer zodat HODO meer dan verdiend de punten mee nam naar Hollandscheveld.