Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO wint van koploper Pesse

5 november 2023 20:15

Stefan Poel

Op zondag 5 november mogen de mannen van trainer Laagland aantreden tegen de koploper van de competitie: Pesse. HODO weet na vorige weer wat winnen is na vorige week en zal met een goed gevoel aan deze wedstrijd beginnen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Veenstra en wordt gespeeld onder gure omstandigheden.

Al na 18 seconden krijgt HODO al een eerste kans maar kan deze helaas niet benutten. HODO speelde goed de eerste helft een creeerde diverse kansen. Een mooie combinatie tussen John en Boy leidde tot de tweede grote mogelijkheid echter kon Mart Pastoor het net niet te vinden. Pesse antwoordde met ook een tweetal grote kansen echter wisten zij deze ook niet te verzilveren. Na een half uur spelen kon HODO de openingstreffer noteren. Het is Sander Danes die scoort op aangeven van Boy Schonewille.

Op slag van rust heeft Jorn een grote kans om de score te verdubbelen vanuit de counter weet Pesse wel te scoren en brengt de stand op 1-1. Vanuit de aftrap weet Damian de bal af te pakken van Pesse en stuur met een diepe bal Mart Pastoor de hoek in. Met een fantastische actie stapt hij naar binnen en weet de bal feilloos in de linkerhoek te plaatsen. HODO gaat dan ook met een voorsprong richting de thee. Met twee goals in twee minuten kan er worden gesproken van een spectaculair einde van de eerstre helft.

Tweede helft:

Waar de eerste helft een echt spektakel was is dit in de tweede helft niet het geval. Na 25 minuten spelen vergroot HODO dan wel de voorsprong. Het is Sander Danes die bij de eerste poging niet weet te scoren maar dankzij een scherp oplettende Jorn Smit dit nog eens mocht proberen. Met harde knal brengt Danes de score op 1-3. HODO kon niet lang genieten van de twee doelpunten verschil. Nog geen twee minuten later word de 2-3 gescoord door Robin Okken. Aan het einde van de tweede helft moest HODO nog een korte perdiode verder met tien man. Pesse was dan ook dreigend en had enkele grote kansen. Maar de withemden uit Hollandscheveld bleven stand houden en trokken de overwinning over de streep!

Man van de wedstrijd: John Boer.

De volgende wedstrijd van HODO is 19 november tegen Oranje-Zwart en begint om 14:00.

Opstelling: Jari Hooijer, Mark Boertien, Damian Strijker, Jorn Smit, Boy Schonewille, Mart Pastoor (89. Djustin Snippe) , Jorny Otten, Ricardo Benjamins, Wesley Annen (78. Bram Folkers) , Sander Danes, John Boer

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!