Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO verliest in eigen huis van SVV’04

11 maart 2024 11:45

Kenny Neutel

Op een zonovergoten sportpark t’ hoge bos stond zondagmiddag HODO- SVV op het programma. HODO dat keurig bovenin meedraait in de 3de klasse C. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter de Roos.

De beginfase van de wedstrijd gaat beide kanten op. Beide ploegen zoeken de aanval op. In de 14de minuut resulteert dit dan ook in een grote kans voor SVV. Maar de verdediging van HODO staat op te letten en kan goed ingrijpen. HODO doet in de 21ste minuut iets terug. Het is Sander Danes die met een schot randje 16 het doel weet te vinden, maar doelman Striper is allert en weet hem uit het doel te houden.  Het spel blijft op en neer gaan, Rick Piek weet wederom gevaarlijk te worden met een kopbal maar deze belandt in het zijnet. HODO moet in de 40ste minuut noodgedwongen wisselen doordat Bram Folkers geblesseerd uitvalt, Wesley Annen vervangt hem. HODO voert de druk voor de rust nog op, na mooi combineren van Jordan Seinen en Jorn Smit, weet Jorn het doel net niet te vinden.

2de helft:
In de 2de helft is het SVV die goed uit de startblokken komt. In de 46 minuut is het Ruben Jansen die de score op 0-1 weet te brengen. HODO probeert iets terug te doen. In de 52ste minuut is het Jorn Smit die het met een vrije trap probeert, maar doelman Striper weet de bal met de voet te pareren.  10 minuten later is het SVV die de stand op 0-2 brengt. Een goed geplaatse corner wordt prima binnengekopt door Stan Sibon. Hodo probeert hierna de aanval meer op te zoeken. SVV komt niet meer in de problemen en nemen de punten mee naar Schoonebeek.

Opstelling HODO: Jari Hooijer, Bram Folkers/ 40ste min Wesley Annen, Jorn Smit, Mart Pastoor, Chris Uiterwijk, John Boer, Jorny Otten, Ricardo Benjamins, Bryan Snippe, Sander Danes, Jordan Seinen.

Volgende week zondag 17 maart staat de wedstrijd tegen nummer 5 vv Ruinen op het programma. Op sportpark de Baete wordt om 14:00 afgetrapt

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!