Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO boekt terechte overwinning in en tegen Dwingeloo

4 december 2023 9:45

Kenny Neutel

Op een koud en guur sportpark de Hulsebosch in Dwingeloo stond vanmiddag de uitwedstrijd voor SV HODO op het programma tegen VV Dwingeloo. HODO staat voorafgaand aan de wedstrijd in de middenmoot en Dwingeloo is de rode lantaarndrager van de 3 e klasse C op zondag. De wedstrijd stond onder leiding van scheidstrechter Lemstra en werd gespeeld op een erg slecht natuur grasveld.

9E5B9616.JPG

De eerste 20 minuten was van beide kanten erg matig te noemen, de staat van het veld had hier ookzeker een rol in.
In de 23 e minuut zet HODO een goede aanval op die bij Jorn Smit beland, deze speelt Wesley Annen aan maar zijn poging levert helaas geen doelpunt op. In de 30 e minuut is het Mart Pastoor die Sander Danes goed aanspeelt, dit buitenkansje waar Sander Danes normaal dit seizoen altijd wel raad mee weet, weet hij nu niet te benutten. Het is HODO die het probeert maar de ruststand blijft 0-0.
9E5B9630.JPG

In de 2 e helft is het HODO dat aan blijft zetten en echt de bovenliggende partij is, maar niet tot scoren weet te komen. Dwingeloo komt er soms wel uit, maar tot veel gevaar voor het HODO doel leidt dit niet. In de 86 e minuut word uiteindelijk het enige en verlossende doelpunt gemaakt, Jorn Smit
ontvangt de bal en weet gelijk wat hij moet doen, schieten, en tot grote vreugde van iedere HODO supporter gaan de 3 punten mee naar Hollandscheveld. HODO heeft de afgelopen 4 wedstrijden allemaal gewonnen en meldt zich in de (sub)top van de competitie.