12 februari 2024 13:30

Bert Smit

HODO kreeg zondagmiddag Sleen op bezoek en waar HODO uit bij Sleen nog verloor was er vanmiddag geen vuiltje aan de lucht.

Alleen de eerste 10 minuten kon Sleen het nog een beetje uithouden .

En waar Sleen de eerste speldenprikjes uitdeelde was het bij de eerste kans van HODO direct raak, een goede steekbal van John kwam bij de goed spelende Patrick Timmerman en deze zette Sander vrij voor de keeper en Sander maakte beheerst de 1-0.

Nog geen 3 minuten laten was het wederom Sander die alleen voor de keeper van Sleen kwam maar ditmaal aarzelde hij te lang en kon de keeper redding brengen.

In minuut 12 was het nog een keer Sleen maar waar de grensrechter al had gevlagd en scheidsrechter al gevloten schoot meende de spits nog te scoren maar deze werd terecht afgekeurd.

Niet veel later was het wederom Danes die in stelling werd gebracht maar zo als zo vaak deze middag had Sander het vizier niet helemaal op scherp staan en ook deze kans werd niet afgemaakt.

Waar de 1 niet op scherp stond was de andere spits dit wel , op aangeven van Danes was het Timmerman die de 2-0 aantekende, en diezelfde Timmerman kon ook de 3-0 bijschrijven maar ook hij miste een opgelegde kans.

Direct na rust zette HODO weer de toon en Danes kwam oog in oog met de keeper maar ook deze bal ging er niet in, 2 minuten later was het op nieuw Danes die op links er door kwam en zijn voorzet kwam bij Timmerman terecht en deze maakte wel zijn 2e goal van de middag.

Hierna zakte het spel iets wat in en kwam Sleen weer wat beter in de wedstrijd maar tot grote kansen kwam dit verder niet.

HODO nam al snel weer de regie over maar kansen voor Smit en Seinen werden niet benut, een goede actie van Annen werd nog beloond met een onterechte penalty en hiervoor heeft ook HODO een specialist,

maar waar broertje Milan afgelopen week met gemak raak schoot miste Jorn , zwak  en slap ingeschoten gaf de keeper van Sleen de mogelijkheid tot een redding.

Hierna werd de sfeer wat geïrriteerd en met name de mannen en trainer van Sleen lieten zich gelden wat resulteerde in een vervelende sfeer en een aantal kaarten , maar HODO hield de kop erbij en behaalde zo een prima overwinning.