Kerkhoflaan 2 A
7913VV
HOLLANDSCHEVELD
tel. 0528-344319

Op een koud sportpark ‘t Hoge Bos mogen de mannen van trainer Eric Prins aantreden tegen de hekkensluiter van de competitie: Beilen. HODO staat voorafgaand aan de wedstrijd tiende. We kunnen dan voor beide partijen spreken van een zespunten wedstrijd. De wedstrijd trapte af om 14:00 onder leiding van Dhr. Langenberg. Na negentig minuten spelen stond de stand van 3-1 op het scorebord.

Eerste helft:
De eerste vijftien minuten van de eerste helft verliep rustig en beide ploegen waren aan het aftasten. Na een overtredig van Hodo in het zestien met gebied wordt de bal door scheidsrechter Langenberg op de stip gelegd. De penalty wordt gestopt door doelman Stanley Snijder. Nog geen tien minuten later weet Patrick Timmerman vanuit een corner het net te vinden wat de stand op 1-0 brengt voor de thuis ploeg. Hodo is in de eerste helft de beter spelende ploeg en het kanon van de club Jorn Smit verdubbeld de score door een vrijebal hard achter keeper Fransen te plaatsen.

Tweede helft:
Na de thee kwamen beide teams stroef uit de kleedkamer en was het vertoonde spel minder dan in de eerste helft. Hodo speelt wel het betere spel en een kwartier na rust is het wederom Jorn Smit die het net weet te vinden en de score naar 3-0 brengt. Zoals wel vaker dit seizoen lukt het HODO niet om met elf man de wedstrijd uit te spelen dit maal is het Boy Schonewille die een kwartier voor tijd het veld moet verlaten met een rode kaart. In extremis weet Beilen nog een doelpunt te maken het is Ronald Smit die scherp is op een terugspeelbal van de thuisploeg en de bal achter keeper Snijder weet te plaatsen.

De drie belangrijke punten blijven op ’t Hoge Bos en dit zorgt ervoor dat Hodo aansluiting op de overige clubs in de tweede klasse j.

Volgende week is de laatste competitiewedstrijd van dit jaar en speelt Hodo tegen EMMS op sportpark De Kei te Slagharen aanvang 14:00.

Man of the match: Jeffrey van Veen

Opstelling HODO: Stanley Snijder, Mark Boertien, Jeffrey van Veen, Damian Strijker, Jorn Smit, Djustin Snippe (Boy Schonewille), Patrick Timmerman, Stefan Kikkert, Jorny Otten (Bram Folkers), Ricardo Benjamins, Sander Danes (Karlo Koopman).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!