Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO weet eerste bekerwedstrijd te winnen.

3 september 2023 17:45

Kenny Neutel

Vanmiddag stond de bekerwedstrijd HODO- vv ijshorst op het programma. Onder prachtige omstandigheden floot Scheidrechter Smit om 14:00 voor het begin van de wedstrijd.

HODO zocht gelijk de aanval op. Dit resulteerde in een aantal kleine kansjes voor de mannen van Ed Laagland. In de 13de minuut is het HODO dat op voorsprong komt. Jeffrey Benjamins stuurt Mart Pastoor diep, Mart legt hem terug op Jeffrey die vervolgens de bal per abuis voor de voeten van Bram kreeg, die hem achter doelman Weemink plaatst. Na de 1-0 blijft HODO de aanval opzoeken. In de 15de minuut gaat een schot van Bryan Snippe net naast, kort daarna komt Bram 1 op 1 met de doelman maar weet de doelman niet te passeren. In de 36ste minuut er HODO een prima aanval op, het 1ste schot weet doelman Weemink nog te keren. Jeffrey reageert alert en maakt de 2-0. In de 43ste minuut is het Bram Folkers die een fout in de verdediging van Ijhorst afstraft en de 3-0 maakt. Snel naar de 3-0 is HODO even slordig op het middenveld, Ijhorst zoekt de aanval via de vleugel, geeft de voorzet en maakt de 3-1. Na de thee zoekt HODO via een aanval naar de 4-1. Alleen weet Bram de voorzet niet binnen te koppen. Ijshorst probeert de aansluitingstreffer te zoeken maar komt niet tot grote kansen. HODO en Ijshorst zijn beide in de 2de helft slordig en weten beide weinig tot niks meer te creëren. Mart werd vanuit het middenveld diep gestuurd, trok de bal kort terug richting Bram die vervolgens netjes de 4-1 scoorde. De prima fluitende scheidrechter Smit vond het naar 90 min welletjes en floot voor het einde van de wedstrijd.

Opstelling HODO: Kayran Nijenbanning, Randy Zuidema, Damian Strijker, Jeffrey Benjamins, Patrick Metselaar, Jorn Smit, Boy Schonewille, Mart Pastoor, Bram Folkers, Ricardo Benjamins, Bryan Snippe

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!