Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO blijft op titelkoers na overwinning op Trinitas.

10 april 2022 20:15

Harold Zwiers

HODO speelde op deze zonnige zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Trinitas uit Boijl. De thuiswedstrijd werd ruim gewonnen met 5-0 door de mannen van Eric Prins. Deze middag was HODO ook duidelijk weer een maatje te groot voor de gastheren van Trinitas. Via een 0-3 overwinning blijft HODO op titelkoers, het kampioenschap in de zondag 3e klasse D lonkt voor de Hollandschevelders

Op een slecht knollenveld in Boijl was deze middag goed voetbal niet mogelijk, hierdoor werd door beide partijen vaak de lange bal gehanteerd. HODO ging het best met de erbarmelijke voetbalomstandi
gheden om en al na 8 minuten opende  HODO de score. Het was Jorn Smit die de 0-1 aantekende.

Trinitas kon hier weinig tegenover zetten en dit betekende dat beide ploegen met een 0-1 ruststand de kleedkamers konden opzoeken. Na rust veranderde het spelbeeld niet, HODO was de betere ploeg en kwam via Ricardo Benjamins op een 0-2 voorsprong. In de 84e minuut gooide Patrick Timmerman de wedstrijd in het slot door de 0-3 aan te tekenen.

Door deze overwinning blijft HODO trotse koploper in de zondag 3eklasse D. Tegenstander Trinitas werd door de nederlaag dieper in degradatiezorgen gebracht.

Aanstaande maandag 18 april speelt HODO de uitwedstrijd tegen Olyphia, aanvang van de wedstijd in Noordwolde is 14.00 uur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!