Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HODO morst dure punten

27 maart 2022 20:45

sv HODO

In een van beide kanten zeer slechte wedstrijd heeft HODO dure punten laten liggen tegen laagvlieger USV.
De wedstrijd begon voor HODO redelijk hoop gevend en al na 3 minuten was de eerste kans voor Kikkert maar zijn schot ging net over.

HODO bleef de aanval zoeken met voornamelijk de lange bal en na 13 minuten was er de beste kans van de wedstrijd voor Danes, een lange bal van Jeffrey van Veen werd volledig door de achterhoede van USV gemist en Danes kwam vrij voor de keeper maar zijn lobje ging over. HODO bleef doorgaan en de openingsgoal hing in de lucht, 3 minuten laten was het Otten die de bal in 1 keer nam maar nu lag de keeper in de weg.

Na 33 minuten was het eindelijk een keer USV maar het schot van de spits ging meters over.

Vlak voor rust was het Jorn Smit met een schiet kans maar helaas raakte hij de bal niet vol en zo was dit ook een makkelijke prooi voor de keeper.

Na rust werd het spel slechter en slechter en HODO bleef maar de lange bal hanteren wat elke keer een prooi voor de verdediging van USV.

Jorny Otten kreeg nog een kopkans maar verder werd er niets afgedwongen, wel werd de sfeer er op het veld niet beter op , met name de spelers en staf van USV lieten zich met regelmaat gelden maar de warrig leidende scheidsrechter trad hier verder niet tegen op. En ook trok hij er niet veel tijd bij wat waarschijnlijk maar beter was ook want scoren was voor beide ploegen haast onmogelijk vanmiddag.

Komende donderdag speelt HODO een inhaal wedstrijd in Steenwijksmoer tegen Protos, aanvang `19.30 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!