Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO pakt koppositie na winst op EHS’85

22 april 2019 20:00

Harold Zwiers

zaken gedaan in het paasweekend. Na de tegenvallende wedstrijd tegen Pesse, die in een 0-0 eindstand eindigde, pakten de Hollandschevelders maandag de koppositie doordat koploper Pesse punten liet liggen tegen Titan (1-1)

In de beginfase leek het er niet op dat HODO de drie punten in huis zou houden, na een half uur spelen stond het namelijk al 0-2 voor de gasten. Dom balverlies van Jeffrey van Veen werd afgestraft door de snelle Boy Mestemaker en toen even later de verdediging van HODO weer schutterde kwamen de gasten via Mark Linneman zelfs op een 0-2 voorsprong. Net voor rust kon Jorn Smit de aansluitingstreffer aantekenen met een prima schot en met de 1-2 ruststand werd de kleedkamer opgezocht. Na rust kwam er een ander HODO op het veld en Jorn Smit maakte nog twee treffers waardoor HODO op een 3-2 voorsprong kwam. Vele kansen werden door HODO gemist om de wedstrijd definitief in het slot te gooien waardoor het onnodig spannend bleef. In blessuretijd kreeg HODO een strafschop nadat Patrick Timmerman onreglementair werd gestopt in het 16 meter gebied. De strafschop werd onberispelijk ingeschoten door Paul Baldé. Direct na de 4-2 maakte scheidsrechter Hoorn een einde aan de wedstrijd. HODO staat nu 1 punt voor op Pesse en met nog 6 wedstrijden voor de boeg is er nog van alles mogelijk in de zondag 4eklasse E.

Man van de wedstrijd: Jorn Smit.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!