HODO verliest van Musselkanaal in slotfase

2 april 2018 8:30

Harold Zwiers

Voor HODO stond de uitwedstrijd tegen Musselkanaal op het programma, de hoop was dat de puntendeling tegen SVV’04 van vorige week, de ploeg van trainer André Blom weer het nodige vertrouwen had gegeven om ook tegen de stugge Groningse ploeg een goed resultaat te behalen.

In de beginfase van de wedstrijd was er sprake van een gelijk opgaand duel tussen beide ploegen met kansen voor zowel Musselkanaal als ook voor HODO. Een goed schot van Timon Smeding had een beter lot verdiend, maar ook Musselkanaal met zijn snelle vleugelspitsen had in de eerste helft nog enkele kansen. Beide ploegen zochten de kleedkamer op met een 0-0 gelijke stand. Na rust kwam HODO goed uit de startblokken en in de eerste 20 minuten van de tweede helft was HODO de bovenliggende partij. Gaandeweg de tweede helft pakte Musselkanaal echter het initiatief en het sloeg in die fase genadeloos toe. Goudhaantje voor de Groningers was Jordy Oost die in de 73e minuut scoorde en even later tekende de spits ook voor de 2-0. Het verzet van HODO was gebroken en zo eindigde de wedstrijd in een 2-0 nederlaag voor HODO.

Man van de wedstrijd: Timon Smeding.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!