Kerkhoflaan 2 A
7913VV
HOLLANDSCHEVELD
tel. 0528-344319

Na de heftige nederlaag van vorige week in Emmeloord spelen de mannen van trainer Eric Prins vandaag tegen directe concurrent SV Pesse. De wedstrijd op deze koude zondag wordt geleidt door scheidsrechter Boekholt

Door de rode kaart van keeper Snijder vorige week maakt Kayran Nijenbanning zijn competitiedebuut bij HODO. Nijenbanning heeft in de eerste helft regelmatig zijn doel moeten verdedigen  In het begin is het Marco Hartman die verzuimd te scoren en ook Sven Evenhuis mist een grote kans.

Vanaf de twintigste minuut krijgt HODO meer grip op de wedstrijd en krijgt kansen waarbij de grootste is voor Sander Danes die net naast schiet. Op dat moment voetbalde HODO al met tien man in minuut 41 krijgt Jorn Smit een directe rode kaart

Na de eerste helft stond het nog gelijk en konden de mannen zich na de thee zich klaar maken voor het tweede bedrijf.  Pesse kwam vrij sterk uit de kleedkamer maar de eerste grote kans is voor Danes die de bal recht in de handen van keeper Waninge schiet. Nog geen twee minuten later komt HODO op voorsprong door een hard schot van Stefan Kikkert. HODO kon echter niet lang genieten van de voorsprong een tien minuten later is het Sven Evenhuis die de stand op gelijke hoogte brengt.

Het is nog geen vijf minuten later wanneer scheidsrechter Boekholt besluit de bal op de stip te leggen na een overtreding van Ricardo Bejamins.  Het is Marco Hartman die achter de bal gaat staan en de stand op 1-2 brengt. HODO had het zichtbaar moeilijker op dit moment door het ondertal in het aantal spelers en ondanks diverse pogingen lukte het niet om de kansen te verzilveren. Door diverse onderbrekingen was de extra speeltijd al een aantal minuten bezig en bij wat waarschijnlijk de laatste aanval zou zijn wordt er door Pesse een overtreding op Donny Mol gemaakt wat resulteert in een penalty voor HODO. Het is Danes die achter de bal gaat staan en de stand op 2-2 weet te brengen. HODO weet dan ook een punt in de laatste seconden veilig te stellen.

Volgende week zondag speelt SV HODO uit tegen VENO aftrap is om 14:00.

Man of the match: Jorny Otten

Opstelling sv HODO: Kayran Nijenbanning, Jeffrey van Veen, Damian Strijker, Jorn Smit, Djustin Snippe, Patrick Timmerman, Stefan Kikkkert (83 Bram Folkers), Jorny Otten, Ricardo Benjamins (87 Carlo Koopman), Sander Danes en Boy Schonewille (87- Donny Mol)

Opstelling sv Pesse: Ruben Waninge, Sven Evenhuis, Ezra Meijer, Ingmar Reinders, Sander Hartman, Marco Hartman, Niek Brinkman, Milan Kolen, Jurgen Nes, Remmert Verbrugge, Ruben Brinkman. Wissels: Dennis van Wijk, Jorn de Vries, Jesse Evenhuis, Mike Bruinenberg.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!