Kerkhoflaan 2 A
7913VV
HOLLANDSCHEVELD
tel. 0528-344319

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen vv Dalen op het programma. Een tegenstander waar Hodo het altijd lastig tegen heeft. VV dalen dat de wedstrijd begint op de 3de plek, zal er alles aan doen om de aansluiting bij de koppositie te houden. Hodo dat 8ste staat, zal er alles aan doen om de punten op ’t hoge bos te houden en zo bij de onderste regionen weg te blijven.

Het is vv Dalen die vanaf het begin de aanval opzoekt, en vroeg druk zet op de verdediging van Hodo.  Hodo probeert het voetballend op te lossen, maar dit resulteert in grote kansen voor Dalen.  Stanley Snijder levert de bal in bij Dalen die het leegstaande doel probeert te vinden,  maar deze poging gaat naast.  In de 8ste minuut is het hodo die de aanval zoekt.  Via Djustin die Sander weet te vinden.  Sander weet Boy te vinden,  die Jorn in de gelegengeid brengt een schot te lossen.  Dit schot gaat via de keeper en de paal naast.
In de 18de minuut word de score geopend door de gasten.  Een voorzet vanaf de linkerzijde wordt vanaf 16 meter knap ingekopt door Tijmen Venhorst.  0-1.  Hodo blijft het voetballend proberen,  in de 22ste minuut is het Stanley die vanaf de zijlijn het spel wil maken,  hij levert de bal in bij Dalen,  maar Stanley is op tijd terug om het schot te pareren.  In de 24ste minuut denkt aanvoerder Venhorst de 0-2 binnen te schieten,  maar hij scoorde vanuit buitenspel positie.  3 minuten later is het Jeffrey met de lange bal op Sander,  Danes speelt Jorn in die hem goed legt en schiet.  Keeper Borgman kan niet klemmen,  Danes is er als de kippen bij en loopt de 1-1 binnen.  In de 34ste minuut is het Dalen dat gevaarlijk wordt via een corner van Ruben Sinnema.  1 minuut later is er wederom een strakke corner van Sinnema,  ditmaal is het wel raak.  Venhorst kopt gemakkelijk de 1-2 binnen. Hodo probeert in de laatste minuten wat meer de aanval op te zoeken,  maar tot grote kansen lijdt dit niet.

Hodo komt sterk uit de kleedkamer. En zoekt de aanval. Toch is het Dalen dat in de 47ste minuut de voorsprong denkt uit te breiden.  Met een gelukje krijgt Dalen op de flank de bal mee, via een scrimmage wordt de 1-3 binnengeschoten, maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel.  In de 58ste minuut is het Dalen die in mag gooien op eigen helft.  Dalen probeert op te bouwen,  maar Danes weet te onderscheppen.  Gaat op de goal af en na een mooie actie schiet hij de 2-2 genadeloos in het doel.  Lang kan Hodo niet genieten van de gelijkmaker.  Na 65 minuten weet Dalen spits Venhorst wederom te vinden.  Hij draait knap weg en schiet de 2-3 binnen.  Hodo laat zich door deze tegenslag niet van de wijs brengen en blijft de aanval opzoeken.  Tot echt grote kansen lijdt dit echter niet.  Hodo heeft het betere van het spel en dit resulteert in een corner in de 70ste minuut.  De corner van Sander blijft hangen in het 16 meter gebied van Dalen.  Sinnema wil de bal wegwerken,  maar raakt zijn eigen verdediger en zo verdwijnt de bal in het doel 3-3.  Hodo is op zoek naar de 4-3 en blijft de aanval zoeken.  Dalen mag in de 78ste minuut ingooien.  Wederom wordt er goed gestoord door Hodo. Danes krijgt de bal voor de voeten, maar weet geen hoek te vinden.  In de 90ste minuut is het Hodo dat bijna de volle buit pakt. Na een knappe aanval legt Jorn aan voor een schot. Deze raakt de buitenkant van de paal. Kort hierna vond scheidsrechter Drost het prima en floot voor het einde van de wedstrijd.

Man van de wedstrijd: Sander Danes

Aankomende zondag speelt Hodo uit tegen Sc emmeloord.  Aanvang wedstrijd 14:00

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!