Knappersveldweg 1 B
7776PA
SLAGHAREN
tel. 0523-682220

Vanmiddag stond de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. HODO mocht afreizen naar Slagharen voor de wedstrijd tegen EMMS. EMMS die deze wedstrijd begon als de nummer 2 op de ranglijst, HODO die de 9de plek bezet hield. De wedstrijd stond onder leiding van een prima fluitende Leushuis.

De eerste helft gaat gelijk op en het spel wordt vooral op het middenveld gespeeld. In de 12de minuut is het de thuisploeg die op een 1-0 voorsprong komt. Sander Eggen weet de bal in de korte hoek achter Stanley te krijgen. Na deze tegengoal gaat HODO opzoek naar de gelijkmaker en die komt er, 5 minuten na de 1-0 is het Jorn Smit die met een droge knal de stand op 1-1 brengt. Het vervolg van de 1ste helft speelt zich net als de 1ste helft vooral op het middenveld af met af en toe een kleine mogelijkheid voor beide teams.

In de 2de helft gaat EMMS op zoek naar de voorsprong. Met de lange bal over de flanken wordt EMMS regelmatig gevaarlijk en worden ook vrij voor keeper Stanley Snijder gezet. Maar EMMS weet het doel niet meer te treffen. 10 minuten naar rust komt spits Jort Anbergen van EMMS in botsing met Stanley Snijder. Jort kan niet verder en gaat naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. In de 67 minuut is er een prachtige aanval over meerdere schijven, uiteindelijk is het Bram Folkers die Djustin Snippe bediend. Djustin schiet beheerst de 1-2 binnen. Na de 1-2 is het EMMS die moet. HODO staat verdedigend goed en geeft geen grote kansen meer weg. Met veel strijdlust en passie weten de mannen van Eric Prins de laatste wedstrijd van het kalenderjaar met een 1-2 winst af te sluiten.

Wij kunnen ons op gaan maken voor hopelijk een mooie editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi. Op 5 februari hervat HODO de competitie. Er staat gelijk een derby tegen buurman vv Zuidwolde op het programma. Om 14:00 wordt er afgetrapt op sportpark 't hoge bos