Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO komt tekort in Slagharen

26 november 2017 18:30

Harold Zwiers

Door festiviteiten bij beide verenigingen werd deze wedstrijd op de zaterdagavond gespeeld.
Het veld op sportpark de Kei lag er ondanks de hevige regenval van de afgelopen dagen goed bij en beide teams waren klaar voor de strijd. Uiteindelijk was het EMMS die verdient de 3 punten thuis hield.

De score werd geopend in de 14e minuut. Vanuit het middenveld werd de bal over de verdediging van HODO in de linkerhoek gespeeld, de verdediging van HODO stond hierbij verkeerd en de spits van EMMS kon na een goede voorzet vanaf dezelfde linkerkant de 1-0 binnen tikken. HODO rechte de rug en probeerde mee te voetballen. Echter werd in de 26e en 28e minuut door EMMS hetzelfde recept gehanteerd als bij het eerste doelpunt, beide keren werd wederom de linkerflank gezocht, beide keren kwam er vanaf deze kant een goede voorzet en dit resulteerde tweemaal tot een doelpunt. De stand van 3-0 stond na een half uur op de borden.

HODO kon hier weinig tegenover stellen en werd alleen door afstandsschoten van Boy Schonewille en Marc ten Cate gevaarlijk.

De 2e helft was het een eerlijkere strijd en het moet gezegd, de mannen van HODO bleven knokken voor elke meter en gaven niet op, maar uiteindelijk was EMMS deze avond de betere ploeg. Vanuit een goed genomen vrije trap werd in de 65e minuut de 4-0 binnen geschoten en door goed combinatie spel van de kant van EMMS werd in de 73e minuut de 5-0 en in de 87e minuut de 6-0 binnengeschoten. Zoals gezegd kan de HODO mannen geen gebrek aan werklust worden verweten. Dit resulteerde dan ook in de laatste minuut van de wedstrijd tot de ere treffer gemaakt door Wesley Annen na goed voorbereidend werk van Patrick Timmerman.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!