Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO verliest van Pesse

17 april 2023 18:45

Kenny Neutel

Hodo speelde gisteren de derby in en tegen Pesse. Een wedstrijd met grote belangen onderin de 2de klasse. De 1ste helft is voor de thuisploeg.

Pesse had het betere van het spel en wist tot enkele kansen te komen. Stanley Snijder trad meermaals goed op om de stand op 0-0 te houden.
In de 21ste minuut is het Pesse dat uit een hoekschop de 1-0 weet te maken. Sander Hartman tikt de uitstekende hoekschop van Remmert Verbrugge achter de kansloze Stanley Snijder. Vlak voor rust lijkt HODO wat terug te doen. Sander Danes geeft de bal voor op Stefan Kikkert die ongelukkig overschiet.

DSC00838_1.JPG

Na de rust kwam HODO anders uit de kleedkamer. Door een fout in de verdediging van Pesse krijgt Jorn randje 16de de bal. Hij legt hem goed en plaatst hem strak in de hoek. 1-1. Kort na de 1-1 is het HODO dat kans maakt op de 1-2, Stefan Kikkert raakt de paal. Pesse weet op voorsprong te komen door wederom te scoren uit een hoekschop. Hodo krijgt de bal niet weg en Ingmar Reinders schiet de 2-1 binnen. HODO gaat op jacht naar de gelijkmaker, deze komt er ook. In de 71ste minuut is het Stefan Kikkert die met een prachtig afstandsschot de stand gelijk maakt 2-2.

DSC00811.JPG

In de slotfase van de wedstrijd waren er kansen voor beide partijen en brak er een uiterst spannende slotfase aan. Het was Pesse die aan het langste eind trok. In de 90ste minuut wist het , wederom uit een corner, de 3-2 binnen te koppen. Hiermee wist het de belangrijke 3 punten te behouden en gaat Pesse, Hodo voorbij op de ranglijst. Aankomende zondag speelt HODO om 14:00 thuis tegen VENO op ons eigen hoge bos!

Opstelling: Stanley Snijder, Mark Boertien, Jeffrey v Veen, Damian Strijker, Djustin Snippe, Ricardo Benjamins/80min Marcel Pol, Jorny Otten, Stefan Kikkert, Sander Danes, Boy Schonewille/46min Jorn Smit, Bram Folkerts/46min Karlo Koopman

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!