Facebook Toestaan Niet toestaan

Strijdlustig HODO verliest in slotfase van V.V Dalen

27 maart 2023 13:45

Nick Wagenaar

Op een frisse zondag middag mag HODO het op nemen tegen de nummer drie uit de competitie V.V Dalen. Om 2 uur floot scheidsrechter Niels Zeeman af.

In de begin fase is Dalen de bovenliggende partij en dit resulteert in een paar kleine kansen waaronder een zeer knappe volley die recht in de handen Stanley Snijder beland. HODO heeft het erg moeilijk in de begin fase en dalen begint meer aan te dringen door een schot op de lat.

Hierdoor werden de mannen van Eric prins wakker geschut en begon HODO beter in de wedstrijd te komen met hier en daar een paar mooie aanvallen waar helaas niks uit komt. Hierna gaat het gelijk op en zijn er weinig kansen bij beide kanten tot in de 40 ste minuut er een afstand schot komt van een van de middenvelders van dalen die Stanley Snijder knap uit het doel weet te houden.

Dan is het Patrick timmerman die vervelend terecht komt en hierdoor niet verder kan en word afgevoerd per ambulance in de 42 ste minuut. Na dat het spel een tijd heeft stil gelegen is het dalen die scherp begint aan de slotfase van de eerste helft en hier door een paar kleine kansen weet te creëren maar die wederom niks opleveren. HODO is de laatste ploeg die gevaarlijk wordt in de 1 ste helft door een goede aanval die helaas word over geschoten door Stefan Kikkert.

In de tweede helft is het dalen dat sterk uit de kleedkamer komt met weer een goed afstand schot wat deze keer snoeihard op de lat beland. HODO probeert vooral op de counter te voetballen wat aardig wat paniek veroorzaakt in de verdediging van dalen en dit resulteert op een paar goede
aanvallen van HODO maar helaas worden deze niet beloond met een doelpunt. Beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd in deze fase van de wedstrijd. Toch weet HODO nog een keer goed er uit te komen met een counter maar deze word helaas door Bram Folkers op de buitenkant van de paal geschoten. In de slot fase is het vooral dalen dat aandringt en dit resulteert dan ook in een mooi doelpunt van Sem Jansen die hem strak in de rechter kruising weet te plaatsen in de 85 ste minuut. Hierna lukt het HODO niet meer om zich te herstellen en is het in de 90 ste minuut
Mark Posthuma die de 2-0 binnen schiet ook gelijk hierna vind scheidsrechter zeeman het welletjes en fluiten.

Volgende week mogen de mannen van Eric Prins het thuis opnemen tegen Emmeloord.

Man van de wedstrijd: Stefan Kikkert.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!