Hodo komt te kort in en tegen St. Annaparochie - s.v. HODO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hodo komt te kort in en tegen St. Annaparochie

30 oktober 2022 18:30

SV HODO

Vanmiddag stond de wedstrijd in en tegen st Annaparochie op het programma. De mannen van Eric Prins speelden voor de 4e keer op rij tegen een Friese tegenstander. St Annaparochie behaalde dit seizoen tot nu toe 1 punt meer dan HODO. De wedstrijd stond onder leiding van de heer P.J. Tanja.

Hodo begon onrustig aan de wedstrijd, leed veel balverlies en waren vaak een stapje te laat. In de 9de minuut is het de thuisploeg dat op voorsprong kwam. Raymond de Vries wist uit de rebound te profiteren en de 1-0 aan te tekenen. Hodo kon geen grip krijgen op de wedstrijd. In de 28ste min was het een schot van grote afstand die Stanley niet goed verwerkte, de attente spits Raymond de Vries schoot beheerst de 2-0 binnen. St Annaparochie bleef de aanval opzoeken en raakte in de 35ste min de lat. Hodo bleef onder druk staan. In de 41 min was er een goede aanval van Hodo. Sander Danes gaf de bal goed voor van links maar helaas kon de bal niet ingekopt worden. Voor rust doet Hodo wat terug, Een verre ingooi van Lars wordt doorgekopt door Jorny en afgemaakt door Jorn. 2-1 was dan ook de ruststand. 
 
De 2de helft heeft het zelfde wedstrijdbeeld. St Annaparochie valt aan, en hodo houdt tegen. In de 62 min is het een vrije trap van de thuisploeg die voor gegeven wordt, Stanley tast mis en spits Mark Bakker brengt de 3-1 stand op het scorebord. De thuisploeg gaf wat minder gas, maar wist de controle te houden. Ook bleef men zorgvuldiger aan de bal dan Hodo. In de 78ste minuut is het Jorny die het eens met een afstandschot probeert, dit schot gaat rakelings langs de paal. Hodo zocht in de slotfase wat meer de aanval op. Hierdoor kregen St. Annaparochie meer ruimte. Dit resulteerde in de 89ste minuut in de 4-1. Een lange bal deed Stanley uit zijn doel komen, Stanley werd verrast door een lob en het was Timo Byma die de bal binnenkopte en de eindstand op het scorebord zette. 
 
Man van de wedstrijd: Jeffrey van Veen 
 
Aankomende zondag speelt Hodo thuis tegen vv Dalen. Aanvang wedstrijd 14:00 
 
 
 
Opstelling HODO: 
 
Stanley Snijder, Mark Boertien, Jeffrey van Veen, Damian Strijker, Jorny Otten, Djustin Snippe, Ricardo benjamins, Jorn Smit/46min Patrick Timmerman, Sander Danes, Boy Schonewille en Lars Profijt/46 Donny Mol

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!