Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO sluit competitie 2021-2022 waardig af

8 juni 2022 15:30

HODO

Na een weekend vol feest ter ere van het 60-jarig bestaan van Hodo, mochten de mannen van Eric Prins afgelopen maandag aantreden tegen nummer 2 op de ranglijst. Steenwijkerwold was er dan ook op gebrand om deze plek op de ranglijst te behouden. Dit zou voor de gasten een thuiswedstrijd opleveren in de nacompetitie.

De wedstrijd stond onder leiding van de prima fluitende Bert Wigchers uit Exloo De eerste kansen waren voor de mannen uit Overijssel.

Aanvoerder Wilko Vroege schoot op de paal. Gaandeweg de 1ste helft kreeg Hodo meer grip op de wedstrijd. In de 28ste min was het Danny Mol onderschepte een terugspeelbal en schoot beheerst de 1-0 binnen. Enkele minuten na de 1-0 was Jorn die de stand op 2-0 zette. In de 38ste min was het Martijn Dekker die de stand op 3-0 zette met een overtuigend schot. 3-0 was ook de ruststand.

De mannen van Eric gingen verder waar ze gebleven waren. Na bijna een uur was het Patrick Timmerman die met een goede doorbraak beheerst de 4-0 binnenschoot, en gooide de wedstrijd in het slot Lars profijt maakte zijn debuut voor het 1ste en viel in voor de geblesseerde Martijn dekker. Eric Prins maakte optimaal gebruik van het inbrengen van verse krachten. Glenn Kikkert kwam voor Jeffrey van Veen. Stanley Snijder en Bryan Snippe kwamen voor Marcel Pol en Jorn Smit in de plaats. Over de hele wedstrijd gezien is Hodo een terechte winnaar.