Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HODO nader titel na overwinning op Oranje-Zwart

24 april 2022 21:45

Sv HODO

HODO nader titel na overwinning op Oranje-Zwart

Onder leiding van scheidsrechter Secer start de wedstrijd tussenclubs uit Hollandscheveld en Wanneperveen om 14:00. Na zesminute is het “Kanon van Drenthe” al doeltreffend het is JornSmit die de stand op 1-0 breng met een droge knal. HODO blijftin deze fase van de wedstrijd de betere partij en nog geen tienminuten later is het Damian Strijker die vanuit een voorzet van Martijn Dekker het net weet te vinden en de stand op 2-0 brengt. Na deze goal komt Oranje-Zwart beter in de wedstrijd en het is halverwege de eerste helft van der Linde die weet te scoren en de stand op 2-1 brengt. Aan het einde van de eerste helft zijn er aan beide zijden grote kansen maar de score is niet veranderdwanneer beide teams richting de thee gaan.

Waar in de eerste helft veel gebeurde is dit in de tweede helftniet het geval. Voor beide partijen zijn er kansen maar ditveranderde de stand niet. Richting het einde van de wedstrijd is het met name Oranje-Zwart die aanzet en opzoek is naar de gelijkmaker. Door sterk keeperswerk en hard werken is het HODO gelukt om de drie punten aan het ‘t Hoge Bos te houden. Zondag 1 mei moet HODO uit tegen de nummer 2 van de competitie Oldeholtpade.

Man of the Match: Marcel Pol.

Opstelling:

Sander Danes, Mark Boertien ( 82. Glenn Kikkert) , Stefan Kikkert, Marcel Pol, Patrick Timmerman, Jeffrey van Veen, JornSmit (90. Jorny Otten), Martijn Dekker (82. Justin Blokzijl), Ricardo Benjamins, Djustin Snippe en Damian Strijker

0DB3EF22-FA26-4215-BE81-B806DE9F4CC2.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!