Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO wint overtuigend van Olyphia.

18 april 2022 21:15

Kenny Neutel

Op een zonnig sportpark ‘Spokedam’ in Noordwolde won HODO deze middag met 1-5 van Olyphia.

HODO probeerde in het begin de aanval te zoeken. Olyphia kon daardoor niet anders dan verdedigen. Één van de 1ste aanvallen van de thuisploeg werd direct door spits Julian Boers tot doelpunt verwerkt.

Na de 1-0 was het HODO die op jacht ging naar de gelijkmaker. Deze kwam er in de 30ste minuut. Pascal Engels kopte de bal achter de doelman. Twee minuten na de 1-1 was het HODO die op voorsprong kwam door een doelpunt van Jorn Smit. HODO ging vrolijk verder deze fase en in de 38ste minuut was het Sander Danes die voor de 1-3 zorgde. Voor rust werd Olyphia nog 1 keer gevaarlijk maar de stand bleef op 1-3 staan.

Na rust was het HODO die controle had over de wedstrijd. Justin Blokzijl is in de ploeg gekomen voor Ricardo Benjamins. In de 60 min was het Jorn Smit die oog in oog kwam met de keeper Leon Knol, en beheerst scoorde 1-4. HODO bleef de controle houden en raakte de 2de helft niet meer in de problemen.  In de 70ste minuut kwamen Nick Smit en Chris Uiterwijk het veld in voor Pascal Engels en Sander Danes. In de 86ste minuut was het invaller Chris Uiterwijk die de eindstand op het scorebord zette 1-5. Koploper HODO doet dit weekend goede zaken omdat nummer 2: Oldeholtpade en nummer 3: Fc Oldemarkt in een onderlinge strijd niet verder kwamen dan een 1-1

Aankomende zondag speelt HODO thuis tegen de nummer 7: Oranje zwart.  Aftrap is om 14:00 op sportpark t’ Hoge bos.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!