Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HODO pakt drie punten bij avondwedstrijd tegen Protos

1 april 2022 13:30

Stefan Poel

Op de laatste dag van de maand maart boeken de mannen uit Hollandscheveld onder leiding van trainer Eric Prins een zakelijke overwinning tegen Protos. HODO staat aan kop in de derde klasse D en Protos staat achtste. De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Dhr. E Langenberg.

Op deze koude voorjaarsavond is het Protos die de eerste kanstot zich mag rekenen. Hieruit komt echter geen goal. HODO weet zich hierna te stabiliseren en de wedstrijd verloopt hiernaredelijk gelijk op. Vanaf de twintigste minuut begint HODO de wedstrijd te controleren en komen de kansen. Martijn Dekker heeft een grote kans en deze gaat net over. Nog geen twee minuten later is het Danes die voorzet, de bal raakt de paal en in de kluts is het Jorny Otten die de stand op 1-0 brengt. HODO begint het spel op dit moment van de wedstrijd steeds meer tedomineren. Jorn Smit schiet van ruim 30 meter een vrije bal net naast het doel van keeper Nijland. Twee minuten voor de theewas er onverwachts een grote kans voor Protos de bal rolde vrijvoor het doel van keeper Stanley Snijder maar deze werdt nietgevonden door de mannen in het blauw-wit. In de laatste minuutis het HODO die de stand bijna verdubbelde met een mooieloopactie weet Danes zich volledige vrij te lopen maar de balraakte helaas het aluminium.  

2e helft:

HODO kwam de tweede helft lastig op gang. De eerste kansenwaren dan ook voor Protos maar goed verdedigings- en keeperwerk voorkwam een mogelijke gelijkmaker. Vanaf de zestigste minuut creëert HODO weer echte mogelijkheden. Het is Jorny Otten die bijna de tweenul op de Schoen heeft maar net mist vanuit een goede voorzet van Kikkert.  We zitten in minuut74 wanneer Danes een perfecte diepte pass geeft op Timmerman en hij is degene die de bal in de verre hoek achter de keeper laatverdwijnen en de stand op 2-0 brengt. Dit was ook gelijk de eindstand van deze wedstrijd.

Opstelling

Stanley Snijder, Mark Boertien (81. Pascal Engels), Damian Strijker, Jorn Smit, Djustin Snippe (66. Glenn Kikkert), Patrick Timmerman, Jeffrey van Veen, Martijn Dekker (67. Stefan Kikkert), Jorny Otten, Ricardo Benjamins en Sander Danes.

Man van de Wedstrijd: Jorny Otten.

Komend weekend speelt HODO thuis tegen Raptim om 14:00 op Het Hoge Bos te Hollandscheveld. Met vier thuiswedstrijdenkomende zondag kunnen we spreken van een Super Sunday aan de Kerkhoflaan.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!