Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Van de voorzitters

6 maart 2022 20:45

sv HODO

Vorige week was daar het moment waar we zo lang op hebben gewacht. De meeste Corona-maatregelen laten we achter ons. We kunnen ons sportpark weer bezoeken zoals we dat graag willen. Maar laten we ons nog steeds realiseren dat Corona onder ons is.

Vooral voor onze leden met een kwetsbare gezondheid is dit een spannende periode. De afgelopen twee jaar hebben we het als HODO voortreffelijk gedaan op dit punt, met begrip en respect voor elkaar. We vertrouwen erop dat we dat ook de komende periode gaan doen.

Tegelijkertijd zorgen de beelden uit Oekraïne voor een dubbel gevoel. Oorlog in Europa. Het is verschrikkelijk. Als gezamenlijke sportverenigingen in Hollandscheveld denken we na hoe we kunnen helpen, daarover later meer.

EC736C99-B9F0-40E7-AF7C-4744C7A07E21.jpeg

Ons 1e elftal is nog steeds trotse koploper en ook onze andere teams doen het uitstekend. Heerlijk om dat binnenkort weer in het voorjaarszonnetje te mogen aanschouwen op ons mooie sportpark.

Is het dan allemaal hosanna ? Nee, helaas niet. In verband met de lange stilte op ons sportpark door Corona en de beperkte activiteiten moeten we aandacht hebben voor de binding met onze mooie club. Zo wordt ons vrijwilligerskorps steeds kleiner. Dat wat bij andere verenigingen al langer speelde is nu ook op ons sportpark gaande. Zo is het bijvoorbeeld vaak lastig om een scheidsrechter te vinden of om de kantine-bezetting op orde te houden. Maar ook op andere onderdelen kraakt-en-piept het met enige regelmaat. Binnenkort gaan we daarom actief mensen benaderen om te helpen. Want samen zijn we onze club. Het kan niet zo zijn dat elftallen bij ons geen scheidsrechter hebben of dat we de kantine vaker dicht moeten doen. Samen de schouders eronder, vele handen maken licht werk. #HODOmeerdaneenclub.

 

Blijf allemaal gezond ! We hopen jullie snel weer te zien op ons mooie sportpark.

 

 

Henk-Jan Lip & Mark Tuit

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!