Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO wint in slechte wedstrijd van Bargeres.

10 mei 2019 18:30

Harold Zwiers

Wie de uitslag van HODO-Bargeres zal lezen zal denken dat HODO een gemakkelijke en regelmatige overwinning heeft behaald. Niets is echter minder waar, een draak van een wedstrijd werd wel winnend afgesloten door de Hollandschevelders, maar de manier waarop leek echt helemaal nergens op.

Een strafschop werd het breekpunt van de wedstrijd, in de 77e minuut wees scheidsrechter Oosterhof naar de strafschopstip nadat de bal door een Bargeres verdediger met de hand was geraakt in het 16 meter gebied. Paul Baldé benutte de strafschop beheerst. Het was nog even billen knijpen voor HODO omdat de marge maar 1 doelpunt bleef, maar in de 91e minuut was het Jorn Smit die slecht verdedigend werk afstrafte en hij maakte de bevrijdende 2-0. Nuttige punten voor HODO in de strijd om de titel, de ploeg nam de koppositie weer over en zal aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen VIOS echt beter voor de dag moeten komen om de titelaspiraties levend te houden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!