Nipt verlies voor HODO tegen Sleen

8 april 2018 18:00

Robert Seinen

Tijdens de eerste mooie zondag van het jaar moest Hodo aantreden tegen Sleen.
HODO met Ferrie Fieten in de basis begint sterk aan de wedstrijd met kansen voor Patrick Timmerman en Wesley Annen.

HODO zakte daarna een beetje weg waardoor Sleen beter in de wedstrijd kwam.
Het spel kabbelde wat heen en weer totdat in de 28ste minuut Vincent Coelingh een slippertje maakte waardoor de spits van Sleen alleen voor Marcel Pol kwam te staan. Maar Marcel redde bekwaam.
Sleen werd sterker en sterker en HODO moest steeds verder terug.
De HODO verdediging hield echter stand en zo bleef het nul-nul met de rust.
HODO won aan het begin van de tweede helft echter geen duel en dus kon Arjan Goeree zo maar doorlopen op Marcel Pol en de 0-1 aantekenen. Sleen bleef drukken en HODO had een hele periode niks in te brengen.
Sleen kwam echter niet tot gevaarlijke kansen en langzaam knokte HODO zich terug in de wedstrijd.
Maar tot gevaarlijke kansen kwam ook HODO niet en zo kabbelde de wedstrijd naar het einde. Plots kwam de bal echter voor de voeten van Timon Smeding die met een volley uithaalde en bijna de bal in de kruising zag verdwijnen. Maar op een miraculeuze wijze wist de keeper van Sleen te redden. Zo eindigde de wedstrijd in een 0-1 verlies voor HODO.

Man van de wedstrijd: Ruben Profijt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!